Okitoki

Digitalna platforma za vrtiće i roditelje

Vjerujemo kako su partnerski odnos između odgojitelja i obitelji, dva temeljna sustava u kojima se dijete razvija i raste. Nužno je osigurati izravnu, dvosmjernu i kontinuiranu komunikaciju između roditelja i odgojitelja, upravo smo se radi toga odlučili koristiti Okitoki.

Okitoki je zatvorena društvena mreža za predškolske ustanove, namijenjena za razmjenu informacija, znanja i digitalnih sadržaja s roditeljima. Okitoki olakšava svakodnevne obveze odgojitelja, ubrzava protok informacija i daje uvid roditeljima u aktivnosti njihovog djeteta - jednostavnim i funkcionalnim alatima otvara direktnu i pravovremenu komunikaciju, uvažavajući emotivne i prirodne potrebe obje strane.

Okitoki je razvijen u suradnji s odgojiteljima, roditeljima i stručnim suradnicima te je u potpunosti prilagođen hrvatskim predškolskim ustanovama. Platformi mogu pristupiti samo oni korisnici koji su podatke za pristup dobili od dječjeg vrtića Sunčeko.

Okitoki roditeljima omogućava:

  • Pristup fotografijama i objavama odgojitelja u realnom vremenu
  • Pristup izvještajima o aktivnostima koje je kreirao dječji vrtić Sunčeko
  • Individualni ili grupni chat i prijenos datoteka za roditelje i odgojitelje
  • Prikaz kalendara za dnevni, tjedni ili mjesečni raspored
  • Sustav plaćanja vrtićnine koristeći kreditne i debitne kartice ili plaćanje općim uplatnicama

OKITOKI se može koristiti na računalima, mobitelima i tabletima. Mobilna aplikacija dostupna je za preuzimanje na Google i Apple trgovinama. 

Desktop
Google Play
App Store
Image

O nama

Dječji vrtić „Sunčeko“ mjesto je odgoja i obrazovanja djece predškolskog uzrasta koji skrbi o cjelovitom razvoju svakoga djeteta te primjenjuje pristup temeljen na njihovim osobnim i razvojnim karakteristikama, preferencijama i potrebama.

Pratite nas na Facebooku