KRAĆI PROGRAMI

POGLEDAJTE NAŠE KRAĆE PROGRAME

Likovno-scenski program

Likovni i scenski program su prije svega kreativne i stvaralačke aktivnosti. Objedinjenje tih dvaju izraza omogućuje svakom djetetu da se kroz aktivno sudjelovanje u likovnom i dramskom izražavanju razvije kao duhovno uravnotežena osoba, kreativna, otvorena, sigurna u sebe i ponosna na svoje stvaralaštvo. Likovno-scenska radionica osmišljena je s ciljem poticanja najboljeg u svakom pojedinom djetetu kroz odgoj iz područja umjetnosti. Kroz radionice će djeca učiti o raznim tehnikama crtanja, slikanja, modeliranja te izradi lutaka od uporabnih materijala. Program će se provoditi kroz crtačke, slikarske i kiparske tehnike te lutkarstvo i dramske igre.

22730244_1964433837129523_3292993460448342729_n.jpg
36448186_2088868401352732_3295457908627603456_n.jpg
likovno-scenski-program.jpg

Preko 6 godina iskustva u radu s djecom

01.jpg
02.jpg
03.jpg

Strani jezici

Osnovni cilj usvajanja stranog jezika jest ostvarivanje komunikacijsko-jezične kompetencije na stranom jeziku, odnosno usvajanje znanja, sposobnosti i vještina uporabe jezika u socio-kulturalnom kontekstu, u određenoj situaciji i s određenim govornikom. Elementarna komunikacija na stranim jezicima, uz temeljnu komunikaciju na materinjem, smatraju se ključnim kompetencijama za cjeloživotno učenje što ističe i Nacionalni kurikulum za rani i predškolski odgoj i obrazovanje.

Kad se male ruke slože sve se može, sve se može

Ples

Ples je kao oblik izražavanja prirodan čovjeku u svakoj životnoj dobi, a posebice u dječjoj. Djeca se u najranijoj dobi spontano kreću uz glazbu pa su plesni sadržaji primjereni toj dobi izvrsno sredstvo za razvoj njihovih bazičnih motoričkih i funkcionalnih sposobnosti. Ples se temelji na prirodnim oblicima kretanja, izvodi se u različitim tlocrtnim oblicima i uz različitu pratnju (uz i bez glazbe, uz pjevanje, udaraljke i slično) te pozitivno utječe na razvoj osjećaja za sklad i ljepotu pokreta, pravilno držanje tijela, kreativnog izražavanja i stvaralaštva.

01.jpg
02.jpg
03.jpg

Uz 8 odgojitelja i 4 stručna suradnika Vaša djeca mogu biti sigurna

01.jpg
02.jpg
03.jpg

Sportići

Vođeni idejom kako je djeci od najranije dobi potreban kvalitetan podražaj da bi prije svega zavoljeli sport, upoznali se s mnoštvom različitih struktura gibanja, kroz motorički razvoj potaknuli kognitivni rast i razvoj te kroz taj proces stekli zdrave navike, pokrenut je sportsko-rekreativni program. Cilj djelovanja je djeci pružiti priliku da u pravo vrijeme krenu s prvim sportskim koracima na najkvalitetniji mogući način, uz visokoobrazovane trenere (kineziologe), specijalizirane za rad s djecom. Svi se sadržaji svladavaju kroz igru i zabavu, a sigurnost djece i kvaliteta odrađenih treninga na prvom su mjestu. Na treninzima se radi u malim skupinama kako bi se program što više prilagodio svakom djetetu.

Neka Vaša djeca budu spremna za osnovnu školu

Mini Squash

EDUKACIJA DJECE PREDŠKOLSKOG UZRASTA "MINI SQUASH"

Program mini squasha obogaćuje motorička znanja djece predškolskog uzrasta. Program, potpuno prilagođen predškolskom uzrastu, vode profesionalni treneri squasha sa formalnim obrazovanjem na Kineziološkom fakultetu, poštujući metodičke principe i razvojne faze djece.

01.jpg
02.jpg
03.jpg

Neka se Vaše dijete osjeća sretno, sigurno i zaštićeno u našem vrtiću

01.jpg
02.jpg
03.jpg

Robotika

Danas, kada su djeca u svakom trenutku izložena tehnologiji, cilj programa robotike je omogućiti djeci razvoj kritičkog mišljenja, omogućiti im da zavire iza ekrana i otkriju što se tamo krije, potaknuti ih na kreativno rješavanje problema i „designe thinking“, razvijati logičko-matematičke kompetencije i osnove programiranja kako bi umjesto konzumenata sadržaja postali mali inovatori i kreatori. Uz sve to cilj je povezati STEM i učenje stranih jezika kako bi se djeca cjelovito razvijala, stvarala i istraživala uz zabavu i igru.

Program se sastoji od 35 radionica + završna priredba po modulima: programiranje i kodiranje, robotika, designe thinking i DIY (do it yourself) i znanstveni pokusi. Djeca će raditi s najnovijom opremom i edukativnim robotima. Radionice se odvijaju od rujna do lipnja, jednom tjedno, u malim grupama koje omogućuju individualni pristup.

Potičemo razvoj individualnih sposobnosti i potencijala

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Naš tim odgovara u kratkom roku.

O nama

Dječji vrtić „Sunčeko“ mjesto je odgoja i obrazovanja djece predškolskog uzrasta koji skrbi o cjelovitom razvoju svakoga djeteta te primjenjuje pristup temeljen na njihovim osobnim i razvojnim karakteristikama, preferencijama i potrebama.

Pratite nas na Facebooku