Sportsko-rekreativni program

KRAĆI PROGRAMI

Vođeni idejom kako je djeci od najranije dobi potreban kvalitetan podražaj da bi prije svega zavoljeli sport, upoznali se s mnoštvom različitih struktura gibanja, kroz motorički razvoj potaknuli kognitivni rast i razvoj te kroz taj proces stekli zdrave navike, pokrenut je sportsko-rekreativni program. Cilj djelovanja je djeci pružiti priliku da u pravo vrijeme krenu s prvim sportskim koracima na najkvalitetniji mogući način, uz visokoobrazovane trenere (kineziologe), specijalizirane za rad s djecom. Svi se sadržaji svladavaju kroz igru i zabavu, a sigurnost djece i kvaliteta odrađenih treninga na prvom su mjestu. Na treninzima se radi u malim skupinama kako bi se program što više prilagodio svakom djetetu.

Sportsko-rekreativni programi

Integrirani sportski program

RUJAN - SVIBANJ

Sportski program provode treneri-kineziolozi kao vanjski suradnici vrtića u sklopu integriranog sportskog programa, sukladno Godišnjem planu i programu.

Univerzalna sportska škola

RUJAN - SVIBANJ

Djeca prolaze programske sadržaje velikog broja sportova s ciljem prepoznavanja i usmjeravanja u sport u kojem se dijete može aktualizirati. Razvijaju se motoričke sposobnosti s naglaskom na koordinaciju i socijalizaciju djece.

Škola klizanja

STUDENI, PROSINAC, SIJEČANJ

Cilj programa je osposobljavanje polaznika za samostalno klizanje, a vode ga treneri kineziolozi s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom.

Škola skijanja

SIJEČANJ, VELJAČA

Cilj programa je osposobljavanje polaznika za samostalno skijanje u grupama koje se formiraju prema znanju skijanja - od početnika do naprednih.

Škola plivanja

OŽUJAK, TRAVANJ, SVIBANJ, LIPANJ

Cilj programa je osposobljavanje polaznika za samostalno plivanje, a vode ga treneri kineziolozi s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom. Radi se u malim skupinama u bazenu koji je u to vrijeme zatvoren za javnost, a temperatura vode je 30 stupnjeva.

Škola rolanja

OŽUJAK, TRAVANJ, SVIBANJ, LIPANJ

Cilj programa je osposobljavanje polaznika za samostalno rolanje, a vode ga treneri kineziolozi s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom.

Mini Squash

Edukacija djece predškolskog uzrasta "Mini Squash"

O nama

Dječji vrtić „Sunčeko“ mjesto je odgoja i obrazovanja djece predškolskog uzrasta koji skrbi o cjelovitom razvoju svakoga djeteta te primjenjuje pristup temeljen na njihovim osobnim i razvojnim karakteristikama, preferencijama i potrebama.

Pratite nas na Facebooku